Nydesignade Säkerhetsgolv Minskar Städ- Och Underhållskostnaderna

måndag 06 juni 2011

Altro presenterar nu Altro Suprema II som är designorienterade säkerhetsgolv med många miljöfördelar och låga underhållskostnader. Det finns i 40 valfria färger som gör att det passar i många andra sammanhang än enbart de som man tidigare ansåg var lämpliga för säkerhetsgolv. Men ännu viktigare är att det är det första säkerhetsgolvet som utnyttjar den unika Altro Easyclean Maxis PUR teknologin, som innebär att städ- och underhållskostnaderna blir betydligt lägre under golvets hela livslängd.

I oberoende laboratorietester har det visat sig att Altro Easyclean Maxis PUR teknologin är industriledande när det gäller städbarhet, att den har utmärkt skydd mot fläckar och kemikalier och att den bibehåller sina färger under lång tid. Man kan återställa det ursprunglia utseendet med enkla städmetoder, mindre vattenåtgång och färre kemikaler, vilket ger betydligt lägre ägarkostnader än andra PUR-behandlade golv på marknaden. Altros krångelfria livstidsförsäkran gäller för hela Altro Suprema II-utbudet.

Altro Suprema II är företagets största produktgrupp där designen fått sitta i högsätet. Golven har tagits fram i samarbete med arkitekter, slutanvändare och färgkonsulter. De 40 solida och chippade färgerna är utvalda för att passa framtidens färg- och interiörtrender i lika hög grad som dagens. De intryck man kan skapa sträcker sig från diskreta och minimalistiska till djärva och fyndiga. Med Altro Easyclean Maxis PUR teknologin som trygg bas är det därför fritt fram för föreskrivare att välja Altro Suprema II till ytor där man traditionellt inte skulle använda ett säkerhetsgolv. Man behöver inte ens tveka att välja ljusa färger på högtrafikerade ytor med stort slitage.

Som alla andra säkerhetsgolv från Altro så är även Altro Suprema II återvinningsbar till 100 procent och består dessutom delvis av återvunnet material från gamla golv.