Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Försäljningen av akustikgolv ökar

Akustikgolv är populära. Det är så populärt att golvtillverkaren Altro Nordic har sett en 20-procentig ökning av försäljningen sedan förra året.
 
Det kan vara störande att befinna sig i rum där ljud som röster, skramlande stolar, en skrikande TV och kanske skrikande barn smälter samman till en riktig ljudmardröm.

Många vårdhem, skolor, sjukhus, stora kontor och restauranger är särskilt utsatta för ljudproblem som kan orsaka obehag.

Altros nordiska chef Michael Persson säger, att de ser en ökning av akustikgolv i företaget.
 
"Kunderna berättar för oss om behovet, men vi ser det också i våra försäljningssiffror. Särskilt inom utbildningssektorn, på vårdhem och kontor", säger Michael Persson.
 
"På Altro ser vi en tillväxt mellan 2021 och 2022 på cirka 20 % för alla akustiska produkter", säger den nordiska chefen.
 
Få en bättre arbetsmiljö med akustiska golv

Michael Persson säger, att arbetsmiljön och det allmänna välbefinnandet i offentliga miljöer är något som alltid är aktuellt, och med öppna kontorslandskap där ljudet sprids mellan våningarna är akustiska golv en intressant lösning.

"Jag tror att våra akustiska golv ger en bättre arbetsmiljö. Dessutom ger den speciella baksidan på golven en naturlig fjädring som ger bättre komfort under fötterna när man går."

"Vi får också mycket feedback från golvläggare som tycker att våra akustikgolv är mycket bra att arbeta med och hållbara, så dessa saker hjälper också försäljningen", säger Altros nordiska chef.

Office-space_Altro-Serenade-(1).jpg
 
Posted: 2022-06-28 08:47:37 by Anna Jankovic | with 0 comments