Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Care Forum är tillbaka

Årets Care Forum i London går av stapeln den 3–4. november. Evenemanget fokuserar i år på de personer som vårdar andra och som tar hand om andra. Årets tema är därför "Care for the carers".

Evenemanget riktar sig främst till arkitekter, designers och fastighetsförvaltare som främst arbetar inom vårdsektorn.  Eller för yrkesverksamma som är nyfikna på möjligheterna att utforma och utveckla vårdhem och andra vårdinrättningar.


IMG_5278.JPG

Varje år bjuder vi in medarbetare att delta i ett tvådagarsforum med talare som håller presentationer som är relevanta inom vårdsektorn. 
Vi ordnar ett intressant forum med talare som kunder och partner kommer att vara intresserade av.
 
Vi inkluderar också produkt- och marknadsundersökningar, där våra kunder och partner får en inblick i vår framtida utveckling.

Årets gästtalare är:
  • Julie Ockerby - kreativ chef, Meli Studio
  • Christine Craik - Inredningsarkitekt, Kasian
  • Fiona Walsh - direktör och huvudarkitekt, DDS Architects Ltd.

Vi på Altro Nordic är glada att få ta del av alla de internationella föreläsarna och de många människor från vårdsektorn som kommer att deltaga.

Vi har kollegor och kunder från bland annat Australien, UK, Sverige, Tyskland, Spanien som kommer under två dagar att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap under föreläsningar och work shops.

Det kommer handla bland annat om hur vi kan med design och inredning göra vardagen bättre för de som tar hand om sjuka, äldre och människor inom vårdboenden.

Vi kommer även ha diskussioner där deltagarna kommer kunna ge feedback om, vad vi på Altro kan göra för att utveckla produkter och lösningar som kan bidra till att skapa en bättre arbetsmiljö och hemmiljö för de som bor och arbetar på vårdhem.

 
Posted: 2022-09-14 09:51:00 by Anna Jankovic | with 0 comments