Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Den ultimata designfriheten: Skräddarsydda golv från Altro

Med skräddarsydda golv från Altro går det nu att skapa utrymmen som är helt och hållet utformade för de personer som ska använda dem – och det kan inte bli enklare. Allt du behöver göra är att välja något ur vår samling av bilder och mönster eller om du har en egen design färdig.Därefter går du igenom beställningsprocessen med en av våra medarbetare på kundservice.

Med de skräddarsydda golven från Altro kan du utforma utrymmen där inte bara utseende är viktigt utan att det även kan ha en positiv inverkan på välbefinnandet hos de som bor, arbetar eller kommer på besök. Tänk dig ett klassrum med golv som ser ut som gräs eller sand, eller ett livsstilshotell med modern konst som löper längst golvet.

Eftersom din design kan illustreras på de skräddarsydda golven från Altro är valmöjligheterna oändliga. När du ska designa ditt skräddarsydda golv går vår medarbetare på kundservice stegvis igenom processen med dig. Om du vill att utrymmet ska ha en “wow-faktor”, men du inte har en egen design, så kan du välja en ur Altros kollektion. Den kan du se här.

Det handlar naturligtvis inte bara om utseende: De skräddarsydda golven från Altro har den prestationsförmåga som du kan förvänta dig av oss. NYA Altro Orchestra Custom har en akustikdämpande effekt på 15dB, är bekvämt att gå på och det blir inga intrycksmärken

För att utrymmet ska bli komplett vill vi föreslå Altro Whiterock Satins FR och Altro Whiterock White FR, vilka passar perfekt ihop med Altro Orchestra Custom: ett hygieniskt, slagtåligt alternativ till kakel med god prestanda som håller tätt, utan fogar och lättskött.

Och där har du det: fullständig kreativ frihet med kvaliteten du förväntar dig av Altro.

Posted: 2021-04-21 11:00:00 by Nikki Witchalls | with 0 comments