Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Altro Floors meddelar förvärv av Debolon i Tyskland

Altros verkställande direktör Richard Kahn har idag informerat personal, kunder och leverantörer om förvärvet av Debolon Dessauer Bodenbeläge GmbH & Co. KG, en tillverkare av högkvalitets vinylgolv med säte i Dessau, Tyskland.

”Förvärvet är helt i linje med vårt företags mission, kärnvärden, vision och strategi. 

Altro och Debolon har en likartad familjekultur där personal, kunder och leverantörer står i fokus. Hållbarhet, innovation, kvalitet och kundrelationer är kärnvärden i båda verksamheterna. Genom sammanslagningen i Tyskland kommer vi att kunna erbjuda kunder ett bredare produktsortiment som inkluderar designgolv av hög kvalitet och hygieniska väggsystem.       

Genom mer support och ökad tillgänglighet av lokala produktlager tror vi att förvärvet kommer att skapa en bättre kundupplevelse.”  

Altro är ett brittiskt företag som säljer högkvalitets golv och hygieniska väggsystem globalt till bygg- och transportmarknaderna. Altro ägs och drivs sedan 1919 som ett familjeföretag.
Debolon är ett tyskt företag som säljer högkvalitets vinylgolv globalt till byggmarknaden. Företaget är familjeägt och grundades 1929.

Från: Altro Floors, Works Road, Letchworth, Hertfordshire SG6 1NW, Storbritannien

Posted: 2015-12-15 16:00:00 by Lea Charnley | with 0 comments