Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Adra Housing, UK

Altros golv är nu standard för brittisk leverantör av subventionerade bostäder

Altro Operetta, Altro Aquarius

“Vi har en långvarig och väldigt stark relation med Altro. Vårt beslut att exklusivt använda deras golv framöver kommer att säkerställa en konsekvent hög nivå av kvalitet, tålighet och estetik i de hem vi har tillgängliga och där vi har utvecklingskontroll.”

Elliw Owen,
Senior Development Surveyor hos Adra

Utmaning

Adra, en ledande leverantör av subventionerade bostäder i Storbritannien, har konstruerat ett stort system med olika bostadsenheter i Caernarfon, Wales. Systemet erbjuder 46 fastigheter bestående av två-, tre-, och fyrarumshus och bungalower tillgängliga för marknadsförsäljning, rentto- own och subventionerade enheter. Adra skapar bekväma, prisvärda, moderna och eleganta hem för sina kunder genom att använda högkvalitativa inredningsdetaljer.

Tillvägagångssätt

Altros breda utbud av färger erbjuder val och flexibilitet när det gäller design, vilket gör det möjligt för dem att matcha köksutrustnin g med rekommendationer från Royal National Institute of Blind People (RNIB). Det innebär att det här bostadssystemet är tillgängligt för alla. Med beprövad tålighet i kombination med snyggt utseende, hög prestanda och imponerade säkerhetskrediteringar har produkter från Altro levererat bra resultat för Adra i över många år, med långvarig hållbarhet vad gäller både kvalitet och standarder. Och det är av dessa skäl som Adra har valt Altro som sin standardgolvleverantör till alla sina nybyggen.

Lösning

Golvet Altro Operetta installerades i alla kök, med ett val på tre olika färger. Alla badrum och duschrum blev försedda med det stegsäkra golvet Altro Aquarius i färgerna Swan, Cygnet eller Tern.

“Vi vill erbjuda vackra, stilfulla golv som våra boenden kan vara stolta över. Vi är glada över att jobba med Altro, deras golv uppfyller alla våra önskemål.”

Elliw Owen,
Senior Development Surveyor hos Adra

”Vi har inte haft ett enda problem med golvet, och vid 12-månadersanalysen såg golvet lika bra ut som när det först installerades,” sa Elliw Owen, Senior Development Surveyor hos Adra. ”Ännu ett stort plus för oss är att våra lokala golvinstallatörer älskar att jobba med Altros golv för att det är en enkel produkt att lägga och jobba med. Det betyder att vi inte behöver ta in dyra specialist-golvläggare, och vi kan hålla det lokalt.”

Golvet är snyggt ihop med:

Altro Cantata,
Altro Serenade,
Altro Whiterock White FR

Ladda ner PDF

11_Adra-Housing_Altro-Wood_Bleached-Oak_05