Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Skyline Kridtsløjfen Aalborg, Danmark

Altros vinylplattor i trädesign pryder nya och moderna lägenheter i Aalborg, Danmark

Altro Ensemble

"Jag är definitivt nöjd med golven. De är av god kvalitet och passar bra ihop. Jag älskar golvets ytliga uttryck. De är verkligen trevliga. Altro Ensemble™ är bra att arbeta med och den enda produkten som inte är "gummiaktig".

Jonas Dinesen Jensen,
VD för KD Boliger

Utmaning

KD Boliger bygger bostäder på attraktiva platser i Aalborg I Danmark, till exempel i projektet Skyline Kridtsløjfen. Lägenheterna är allt från små New York-lägenheter till toppmoderna takvåningar.

Jonas Dinesen Jensen, VD för KD Boliger, har valt Altro Ensemble™ för alla 95 lägenheter i Kridstsløjfen. Altro Ensemble™ är ett modulärt golvsystem som är vinylplattor i lyxutförande.

KD Boliger ville höja kvaliteten, och efter att tidigare ha arbetat med golvföretaget Total Gulve Aalborg, som snabbt rekommenderade Altros golvlösningar, var valet gjort.

”Jag är definitivt nöjd med golven. De är av god kvalitet och passar bra ihop. Jag älskar golvets ytliga uttryck. De är verkligen trevliga. Altro Ensemble™ är bra att arbeta med och den enda produkten som inte är "gummiaktig". De har en tunn konstruktion där konkurrenternas golv är tunga och plastiga. Dessutom är de bekväma att gå på.".

Arbetsmetod

Total Gulve Aalborg ansvarar för golvbeläggningen av Altro Ensemble™ i samtliga 95 lägenheter. Alla 3734 m2 i färgerna Village Oak och Greige Striking Oak är nu installerade och ger ett komplett utseende i trä.

Altro Ensemble finns i trä-, sten- och enfärgade utföranden. Och finns i ett stort antal färger.

”Vi har använt Altro Ensemble™ tidigare och vi rekommenderade golvet själva för det här projektet. Vi har använt Altros produkter i många år. Och ja, vi skulle definitivt använda och rekommendera Altro Ensemble™ igen", säger Henrik Jacobsen från Total Gulve Aalborg.

”Det är en fantastisk produkt att arbeta med, eftersom installationen i vått vitlim gör jobbet snabbare och enklare. Dessutom är produkten lättare att skära än andra golvprodukter som vi känner till", fortsätter Henrik Jacobsen.

Lösning

Total Gulve Aalborg säger att golven är lätta att installera - även när endast en man arbetar med jobbet.

”Den har en fin, naturlig och matt yta. Jag har den i mitt eget hem och kan garantera att det är en mycket hållbar produkt", säger Henrik Jacobsen på Total Gulve.

På KD Boliger har man fått positiv feedback från de 35 bostäder som folk har flyttat in i.

"Golven är fina och av god kvalitet och de boende är mycket nöjda", säger Jonas Dinesen Jensen från KD Boliger.

”Vi har använt Altro Ensemble™ tidigare och vi rekommenderade golvet själva för det här projektet. Vi har använt Altros produkter i många år. Och ja, vi skulle definitivt använda och rekommendera Altro Ensemble™ igen™ igen”.

Henrik Jacobsen,
Total Gulve Aalborg

Altro Ensemble är ett modulgolv som ger dig full designfrihet att skapa fantastiska golv för olika miljöer. Från enfärgat till geometriska mönster, möjligheterna är lika oändliga som din fantasi.

Golvet ger 15dB ljudreduktion och ännu bättre comfort för fötterna vilket gör det till det perfekta golvet för exempelvis hotellreceptioner, restauranger och caféer, butiker, kontor och studentbostäder – samtliga miljöer där design är det centrala.

Altro Ensemble™ ger dig designfrihet och kvalitet som du förväntar dig från Altro.

Med trä-, sten- och enfärgade designalternativ, skapas en lyxigare känsla. Altro Ensemble™ går att få i fyra storlekar och i många varianter.

Golvet är snyggt ihop med:

Altro Orchestra,
Altro Serenade,
Altro Whiterock Satins FR

Skyline_Kridtsløjfen_Altro_Ensemble_005