Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Hitchin Rugbyklubb, Storbritannien

Altro tar ansvar för säkerheten i badrum

Altro Aquarius, Altro Reliance 25

”Det har på det hela taget varit en fantastisk upplevelse och vi har bara lovord till företaget.”

Iain Charnley, Projektledare, Hitchin rugbyklubb

Utmaning

Hitchin rugby- och fotbollsklubb är en välgörenhetsorganisation, vars mål är att främja deltagandet och utövandet av rugby för människor i alla åldrar i Hitchin och tillhörande distrikt. I klubben finns lag för åldrarna 7 till 64 år och äldre. Organisationen grundades 1865 och anläggningen byggdes på 1950-talet och var i behov av renovering. Som stöd för att kunna genomföra det 480 000 £ dyra projektet beviljades klubben ett bidrag på 150 000 £ från Sport Englands nationella lotterifond. Renoveringsplanerna omfattade byggnation av sex nya omklädningsrum, samtliga utrustade med duschrum och toalett.

Tillvägagångssätt

Iain Charnley, projektledare i Hitchin rugbyklubb, sa: “Vi behövde tåliga ytor av hög kvalitet som det skulle vara lätt att rengöra och sköta. Altro var perfekt för oss och är dessutom ett lokalt företag med alla de fördelar det innebär. Företaget vägledde oss genom hela byggnationen och utbildade även vår personal i hur golvet rengörs och sköts på bästa sätt.”

Lösning

Till duschrummen valde arkitekten i projektet, Jon Read från Pentangle Design, den hygieniska väggbeklädnaden Altro Whiterock och säkerhetsgolvet Altro Aquarius. Golven installerades av Superior Finish Contracts Ltd. Altro Aquarius och den hygieniska väggbeklädnaden Altro Whiterock valdes för att få en yta av hög kvalitet med lång livstid.

Altro Aquarius är ett specialframställt säkerhetsgolv för våtutrymmen. Altro Aquarius har utvecklats för att kunna bibehålla sin prestanda i vått och torrt, vare sig det beträds med skor eller barfota. Altro Aquarius har ett PTV ≥ 50 och bibehåller högsta stegsäkerhet under hela dess livstid, både i våtutrymmen och torra utrymmen. Dessutom minimerar golvet halkrisken till en på miljonen. Kombinerat med den hygieniska väggbeklädnaden Altro Whiterock ger golvet ett integrerat, ogenomträngligt system som är perfekt för omklädningsrum och duschrum.

Passar bra ihop med:

1. Altro Whiterock Satins FR
2. Altro Walkway 20 / VM20

Ladda ner PDF

Hitchin-RFC-Altro-Reliance-01