Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Miraval Berkshires, USA

Lyxhotell väljer Altro för uppfräschning av historiskt kök

Altro Stronghold 30 / K30

Problem

Hotell- och restaurangbranschen växer konstant och utvecklas för att kunna uppfylla ägares behov. Ett hotells framgång är nära förknippat med gästernas totala upplevelse av att allting är nästintill perfekt, i kombination med hemmaliknande komfort och exklusiv och enastående design. Miraval Berkshires, en lyxsläkting till märket Hyatt, införlivade detta koncept i sin inredningsdesign och förvandlade en Tudor-liknande herrgårdsbyggnad och dess omgivning på toppen av en kulle till en stilla tillflyktsort som förkroppsligar dess ”livsbalanserande” filosofi. Det var en stor utmaning att omvandla detta historiska, 380 tunnland stora område till en förstklassig tillflyktsort i New England – särskilt moderniseringen av det förfallna herrgårdsköket. Åratal av tung trafik och oregelbundet underhållsarbete hade lämnat ett trasigt och ledslitet golv av lerkakel efter sig. Om herrgården skulle kunna genomgå en total förvandling var det nödvändigt att hitta en golvlösning för köket som var både hållbart och säkert för personalen.

Tillvägagångssätt

Ett samarbete mellan flera Altro-representanter och konsulter ledde slutligen till att Miraval valde Altro Stronghold 30 för köksrenoveringen. Det här uthålliga stegsäkra golvet är utformat för att minimera risken för skador och olyckor i utrymmen med mycket väta, fett och olja och har den högsta halkskyddsgraden av alla golv från Altro. Altro Stronghold 30 har en tjocklek på 3 mm och är därför både bekvämt att gå på och bidrar till minskad trötthet.

Lösning

Förutom att erbjuda en imponerande hållbarhet och stegsäkerhet, främjar Altro Stronghold 30 en hygienisk miljö i storkök. Poröst fogbruk och sprucket kakel kan innehålla bakterier och andra smutspartiklar som undgår rutinmässigt underhåll och utgör en hälsorisk för både gäster och personal. De värmesvetsade fogarna på Altro Stronghold 30 bildar en ogenomtränglig försegling som förhindrar att fukt och bakterier ansamlas under ytan. Golvet är därför idealiskt för storkök och matlagningsutrymmen där renlighet är av högsta vikt. Med hjälp av de stegsäkra golven från Altro förvandlades Miraval Berkshires från ett förfallet utrymme till ett toppmodernt kök, med full kapacitet att förse gästerna med utsökta kulinariska verk.

Altro Stronghold 30 har erhållit den högsta poängen vad gäller stegsäkerhet (PTV ≥55, R12) som Altro har fått och är utformat för att minimera halkrisken i utrymmen som exponeras för fett och olja under hela golvets livstid. Golvet skyddar inte bara personalen mot halkolyckor; med en tjocklek på 3 mm är golvet både akustikdämpande och bekvämt att gå på, vilket bidrar till att personalen blir m indre trött. Ange Altro Stronghold 30 med Altro Whiterock hygieniska väggar i specificeringen och du får en säker, vattentät och hygienisk storköksmiljö.

Passar bra ihop med:

Altro Whiterock White FR
Altro Whiterock Satins FR

Ladda ner PDF

Miraval-Berkshires_Altro-Stronghold_08