Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Victoria Embankment Cricket Club, UK

Altro uppfyller drömmarna om ett nytt kricketklubbhus

Altro Stronghold 30 / K30, Altro Aquarius, Altro Atlas 40 / X40

Ärende

Altro var samarbetspartner i projektet “Drömbanan”, byggnationen av ett nytt kricketklubbhus vid Victoria Embankment i Nottingham. Organisationen Trent Bridge Community Trusts vision är att efterlämna ett verkligt arv från serien Ashes Test vid Trent Bridge 2013 -15 och klubbhuset kommer att driva organisationens strävan att föra tillbaka kricket- och fotbollsanläggningarna till hjärtat av Nottinghams stad.

21 organisationer var inblandade i projektet. Den ursprungliga planen var att klubbhuset skulle renoveras men byggnaden var nedgången och levde inte upp till aktuella krav på tillgänglighet och det styrande organets riktlinjer. Därför demolerade man den gamla byggnaden men vissa av dess funktioner användes till det nya klubbhuset.

Förutsättningar

Till den nya byggnaden användes Altro säkerhetsgolv i husets viktigaste cirkulationsutrymmen samt i badrum, omklädningsrum och kök.

Golvval

Till husets omklädningsrum och viktigaste cirkulationsutrymmen användes Altro Atlas 40. Altro Atlas 40 är vårt tåligaste säkerhetsgolv och det bibehåller sin funktion även när det beträds med dubb- eller spikförsedda sportskor.

Till badrummen användes golvet Altro Aquarius. Altro Aquarius kan tryggt beträdas både barfota och med en rad olika skor, vare sig de har hårda och mjuka sulor.

I köket användes det särskilda säkerhetsgolvet Altro Stronghold 30. Altro Stronghold 30 har fått Altros högsta betyg i stegsäkerhet och är utformat för att under hela golvets livstid minimera halkrisken i miljöer med väta och fett på golvet.

Passar bra tillsammans med:

Altro Whiterock White FR,
Altro Whiterock Satins FR

Ladda ner PDF

Victoria-Embankment-Cricket-Pavilion-Altro-Aquarius-02