Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Villa Laureana, Spanien

Villa Laureana förnyar sitt kök med Altro

Altro Stronghold, Altro Whiterock White FR

“Vi letade efter en hygienisk golvlösning för köket som gick snabbt att installera, var stegsäkert och uppfyllde kraven i olika regelverk för att garantera de anställdas säkerhet.”

Ricardo de Frutos, Chef och företagsägare

Problem

Villa Laureana ligger i norra delen av Madrid och är en exklusiv bondgård med hänförande omgivningar som utmärker sig genom att den kan anpassas efter olika kunders önskemål till olika evenemang. Villa Laureanas team sköter om varje minsta detalj för att varenda firande ska bli speciellt. Evenemangen hålls antingen utomhus i de sevärda, 55 000 m² stora trädgårdarna, eller inomhus där inredningen är modern och elegant.

Tillvägagångssätt

För renoveringen av det hektiska köket sökte Villa Laureana en lösning för golv och väggar som skulle gå snabbt att installera och vara lätta att rengöra. Vad gällde golven var det framförallt viktigt att de var stegsäkra.

Lösning

För köket prioriterades i första hand god hygien och säkerhet. Därför installerades 360 m² av Altro Stronghold 30 och 400 m² av den hygieniska väggbeklädnaden Altro Whiterock White.

Altros produkter används i alla utrymmen inom hotell- och restaurangsektorn, eftersom våra vägg- och golvlösningar är både hygieniska, säkra, hållbara, av mycket god kvalitet samt klarar de allra strängaste kontrollerna. Dessutom har Altro ett professionellt nätverk av installatörer över hela världen.

“Tidigare hade vi vitt kakel på köksväggarna. Altro Whiterock White är ett utmärkt alternativ eftersom det är både hygieniskt och tåligt. Dessutom gick väggarna snabbt att installera och slutresultatet var mycket tillfredsställande.”

Miguel Ángel Fernández, AFER installationsföretag

Altro Stronghold 30 har fått Altros högsta betyg vad gäller stegsäkerhet (PTV ≥55, R12) och är utformat för att minimera halkrisken i fettiga utrymmen under hela golvets livstid. Förutom att det 3 mm tjocka golvet skyddar personalen mot halkolyckor är det både akustikdämpande och bekvämt att gå på, vilket bidrar till att personalen blir mindre trött.

Altro Whiterock White utgör ett alternativ till kakel som är lämpat för utrymmen där det är ytterst viktigt med god hygien och hållbarhet.

Altros kökslösning med Altro Stronghold 30 och det hygieniska väggsystemet Altro Whiterock ger en tät, lättrengörlig och säker lösning för köksmiljöer som är godkänd enligt HACCP och uppfyller kraven i olika HSE-standarder för god hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.

Är snyggt ihop med:

Altro Whiterock Satins FR

Ladda ner PDF

Villa-Laureana-Campoamor_Altro-Stronghold_Altro-Whiterock-White-FR_002