Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

El Alfoz de Burgos, Spanien

En färgklick i restaurangens lekhörna

Altro Orchestra

“Vi är otroligt nöjda och våra gäster är ännu mer nöjda. Det här är verkligen ett golv som varmt kan rekommenderas till barnrum, lekhörnor och liknande utrymmen.”

Rubén Güemes, Subierna, restaurangchef

Utmaning

El Alfoz de Burgos, som ligger bara några kilometer från huvudorten Burgos, är mycket mer än en bara motorvägsrestaurang. Tack vare den rymliga och trygga lekhörnan har restaurangen blivit alltmer populär bland ortsborna. Här kan barnen leka och ha roligt med uppsikt från föräldrarna, som i sin tur kan njuta av den utsökta maten.

Innan låg här en heltäckningsmatta och för att hygienen skulle förbättras krävdes en ny golvlösning. Restaurantchef Rubén Güemes Subierna förklarar:

”En lekhörna med heltäckningsmatta kändes inte hygieniskt och dessutom fick vi inte det resultat som vi hade önskat.”

Tillvägagångssätt

Valet föll på Altro Orchestra, och 370 m² golv i gröna, blå och gula nyanser installerades. Resultatet blev ett inbjudande och livfullt utrymme med ett hygieniskt och ljuddämpande golv som är bekvämt att gå och röra sig på.

Lösning

För Rubén Güemes är fördelarna tydliga: “Det är ett väldigt lättstädat golv. Dessutom är det tåligt och otroligt ljuddämpande, vilket är av största vikt i ett utrymme för barn.”

Luis Peña Palacio, chef för installationsföretaget Reyca Decoración, är nöjd med resultatet av installationen. “Byggnaden har stora glasytor så golvets tydligt ljuddämpande effekt och förmåga att minska fortplantningen av ljud är helt avgörande. Även hygienen har förbättrats eftersom Altro Orchestra kan maskinrengöras och tål desinficeringsmedel och dessutom inte kräver någon form av doftmedel, med resultatet att vi känner oss lugna och tillfreds.”

“Det har blivit en enorm förändring; rummet är mycket mer tilltalande, färgglatt och livfullt. Det gör att vi kan känna oss lugna och nöjda.”

Luis Peña Palacio, Chef för Reyca Decoración

Det 2,85 mm tjocka golvet Altro Orchestra är tillverkat för att kunna skapa idealiska bostads- och undervisningslokaler där det är viktigt med ljuddämpande golv som är bekväma att gå på. Golvets höga standard och tålighet gör att det klarar av tung utrustning och möbler, som man kan flytta runt på utan att golvet tar skada. Genom den integrerade ljudisoleringen dämpas samtidigt ljudet med upp till 15 dB.

Golvet är bekvämt att gå på och underlättar tillvaron för hårt arbetande personal som tillbringar oändligt många timmar stående och gående.

Med en rik färgpalett på 40 olika färger och varianter som innehåller allt från lugnande, neutrala färger till mer färgstarka nyanser, kan du alltid skapa rätt atmosfär med Atro Orchestra. För att få ett helt komplett utseende kan golvet kombineras med Altro Operetta och Altro Serenade.

Passar bra ihop med:

Altro Operetta
Altro Whiterock FR

Ladda ner PDF

El-Alfoz-de-Burgos-Spain-Altro-Orchestra_01