Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Restaurang Taquitos, tapas- och tequilabar

Altro Ensemble sätter personlig prägel på ny mexikansk restaurang

Altro Ensemble

“Altro Ensemble-golven har ett förstklassigt utseende och är suveräna att gå på, de är idealiska för det här utrymmet. Golvet tillför kvalitet och passar oerhört bra ihop med övrig design. Dessutom är det synnerligen lätt att rengöra och sköta och det är oerhört viktigt för den praktiska tillämpningen i vardagen. Golvet gör verkligen vår restaurang levande.”

AJ,
Ägare till Taquitos

Utmaning

Taquitos tapas- och tequilabar är en ny mexikansk, 76 platser stor restaurang nära Halifax i West Vale. Restaurangen är en i en grupp nya, sofistikerade mat- och dryckesställen som har öppnat i West Vale. Var och en åtnjuter de visionen av den lovande inredningsdesignern Vanessa Thornton, ägare till Vanessa Thornton Interiörer.

Taquito’s ägare, AJ, köpte marken i augusti 2018 och frågade Vanessa om hon kunde hjälpa honom att ta fram rätt inredning. AJ ville att restaurangen skulle vara storstadsmässig, elegant och retfull – samt ge en genuin mexikansk känsla men med lite knorr. Han ville inte att den skulle se ut som en restaurangkedja. Den skulle ha en stark identitet, vara unik och ge en riktig wow-upplevelse.

Tillvägagångssätt

Vanessa gjorde en hel del efterforskning innan hon satte samman inredningen. Golvet var viktigt för det nya stället, det skulle vara stiligt och lyxbetonat, passa ihop med designtemat men också passa för syftet och vara tåligt och praktiskt.

Vanessa sa: ”AJ känner till Altro och litar på dem. Även jag har under min tidigare karriär inom kommersiell renovering arbetat ihop med dem, så jag rådfrågade dem och de rekommenderade Altro Ensembles lyxiga vinylplattor.”

Lösning

Modulgolvet Altro Ensemble är nästa generation av luxuösa vinylplattor som med sina kombinationer av olika färggrupper, geometriska mönster och plankor och kakelplattor i olika storlekar och texturer, kan utformas till lyxiga golv för kommersiella interiörer efter eget tycke och smak.

Vanessa Thornton Interiörer har fått ett pris från Altro, som erkännande för sin design av Taquitos. Dave Ford, specifikationschef på Altro för norra Storbritannien, säger: ”Det är ett av de bästa exemplen på inkluderande design vi har sett.”

“Altro är känt för sin kvalitet och jag kommer definitivt att använda mig av deras produkter igen till framtida projekt, bland annat av Altro Ensemble. Personalen har varit underbar att arbeta med; snabb, effektiv och hjälpsam och de var fullt införstådda med vår vision.”

Vanessa Thornton,
Ägare till Vanessa Thornton Interiörer

Altro Ensemble (M 500.1 V) är ett golvsystem för inomhusutrymmen som finns i allt från olika kombinationer av färggrupper, till geometriska mönster som kan sättas samman i oändliga varationer. Det är bara fantasin som begränsar möjligheterna.

Altro Ensemble ger upp till en 15 dB ljuddämpande effekt och är extra bekvämt att gå på, vilket gör det perfekt för hotellentréer, foajéer, receptioner, kaféer och middagssalar, kontor och studentbostäder – alla utrymmen där det är viktig med design.

Golvet finns i fyra modulstorlekar som kan blandas och sättas samman för att med hjälp av färg och design få fram unika mönster. Kombineras golvet dessutom med Altro Whiterock FR™ väggdesign får ni en enastående inredning.

Passar bra ihop med:

Altro Whiterock Satins FR
Altro Reliance
Altro Stronghold 30 / K30

Ladda ner PDF

Taquitos_Altro-Ensemble_Anthracite-Limed-Harmonious-Oak_001