Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Smile-In, Madrid, Spanien

Altro Ensemble ger tandkliniker något att le åt

Altro Ensemble

“Vi valde Altro Ensemble för dess fördelar gentemot konkurrerande golv, liksom för utseendet, där storleken på plankorna och golvets look var det närmaste vi kunde komma äkta trä. Det stora formatutbudet ger möjlighet till att leka med design och specialanpassade kombinationer.”

Paco Lago,
Paco Lago, Inredningsstudio

Utmaning

På tandkliniker går professionella tjänster och ett perfekt utseende hand i hand, särskilt på kliniker där ett perfekt utseende är en central del av aktiviteterna. Leenden är nyckeln till många av våra dagliga framgångar, och på dessa kliniker ska även den delen framhävas. Två Smile-In-kliniker i Madrid ville skapa en genomtänkt och välkomnande miljö under vägledning av inredningsstudion ”Paco Lago Interioriza”.

Tillvägagångssätt

Studion valde Altro Ensemble, vilket de hade specificerat i tidigare projekt och därför visste att det skulle passa kundens behov. Med hjälp av utmärkt design ville teamet fånga uppmärksamheten hos en ny kundgeneration och avskilja olika områden på kliniken med en varierande färgpalett. Andra viktiga faktorer vid valet av golv var ljuddämpande egenskaper och enkelt underhåll.

Lösning

Lösning På olika områden av kliniken på gatan Alcalá installerades Altro Ensemble i en rad olika färger. Pewter Concrete användes i kundtjänstområdet och korridorerna, och till apoteksutrymmet valdes Pearl Oak. Samma golv har installerats i kundtjänstområden, allmänutrymmen och apoteket på kliniken på gatan Sagasta, medan Altro Ensemble i nyansen Midnight Wood, valdes till korridorerna.

“Altro är den leverantör som har gett oss bäst resultat och vi har använt deras golv och väggar i många av våra projekt. Altro lyssnar på sina kunder, ger råd och samarbetar med kunden och tar hänsyn till olika behov som uppstår vid varje punkt i projektet.”

Paco Lago,
Paco Lago, Inredningsstudio

Golvet är snyggt ihop med:

Altro Operetta,
Altro Orchestra,
Altro Serenade

Ladda ner PDF

Smile-In-Dental-Clinic_Altro-Ensemble_011