Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Torbayjukhuset

Altro Orchestra uppgraderar ögonkliniken

Altro Orchestra

Torbaysjukhuset är huvudsjukhus i engelska South Devon. När golvet på ögonkliniken behövde renoveras eftersom de gamla golvplattorna hade gjort sitt, ville man ha ett golv som gick i blått för att matcha intilliggande ytor. Vid ett möte mellan Altro, bygghandledaren och sjukhusavdelningen enades man om att Altro Orchestra i färgerna “Bassoon” och “Soul” skulle bli den nya designen på ögonklinikens golv.

Uppdraget att installera golvet gick till Roberts Flooring. Scott Andrews på installationsföretaget kommenterade jobbet:

“Det var i väntrummet på ögonkliniken som vi installerade Altro Orchestra i två kontrasterande färger. Estetiskt ser designen väldigt bra ut, golvet var lätt att lägga och jag skulle gärna vilja arbeta med Altro Orchestra på fler jobb.”

Paul Gaunt, som är chef för byggunderhållet hos slutkunden fyller på: “Installationen gick riktigt bra, och det blev verkligt stor skillnad mot tidigare. Väntrummet har fått ett professionellt utseende och bättre naturligt ljus med de två färgerna. Altro Orchestra är väldigt lättstädat, även med städmaskin.”

För ytor där komfort och ljudreducering är viktiga finns 2.85 mm Altro Orchestra. Låg tryckkänslighet gör det enkelt att möblera om och flytta utrustning och sjukhussängar utan att det blir märken. Den integrerade ljudisoleringen dämpar ljud med upp till 15 dB.

Det är komfortabelt att gå på, vilket gör livet enklare för elever, patienter och personal som tillbringar långa dagar till fots på golvet.

Med en palett på 40 färger och mönster, från lugna neutrala naturtoner till mer livfulla, kan Altro Orchestra ge den rätta känslan varje gång. Det är koordinerat med Altro Operetta och Altro Serenade för att kunna skapa en komplett känsla.

Kombinera gärna med vårt omfattande väggsortiment av Altro Whiterock FR på ställen där det krävs hygienska lättstädade väggytor.

Ladda ner PDF

Torbay-Hospital-Altro-Orchestra-01