Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Henrietta House vårdhem Bedford, Storbritannien

Limfritt golv: vinnare på bara en enda dag

Altro Cantata

“Installationen gick mycket smidigt, utan problem eller stök. Hela golvet var lagt på mindre än en dag, vilket var underbart eftersom vi bara har en matsal och behövde få det lagt snabbt och rätt på första försöket.”

Jackie Ballinger,
Registered Manager, Henrietta House vårdhem

Utmaning

Vinylgolvet i matsalen på Henrietta House började bli utslitet och nött. Personalen ville uppgradera till något som var hemtrevligare och varmare, samtidigt som det skulle ha en yta som var praktisk och säker för både personal och boende. Eftersom det bara fanns en matsal på hemmet var det tvunget att installationen skulle gå snabbt och kräva minsta möjliga avbrottstid.

Tillvägagångssätt

”Säkerheten för våra 25 boende är av största vikt, liksom är deras fysiska och psykiska välbefinnande. Därför försöker vi använda inredning och tillbehör som är så fördelaktiga som möjligt. Det var viktigt att det nya golvet blev lagt så snabbt som möjligt och med minsta möjliga avbrottstid,” berättar Jackie Ballinger, Registered Manager på Henrietta House.

Lösning

“En av personerna i personalen har mycket positiv erfarenhet av Altros träliknande golv. Därför tog vi kontakt med Altro, som berättade om fördelarna med deras nya limfria produkter. Det var precis det vi letade efter,” fortsätter Jackie. ”Ingen limlukt att bekymra sig över, vilket är perfekt i miljöer såsom vårdhemsmiljön.”

“Vi är mycket entusiastiska över hur bra det ser ut och får hela tiden positiva kommentarer från boende, personal och besökare. Golvet har gett det hemtrevliga och avkopplande utseende som vi önskade. Det är mycket säkert att gå på, och är även praktiskt och lätt att städa.”

Jackie Ballinger,
Registered Manager, Henrietta House vårdhem

Altro Cantata är ett träliknande golv som är lätt att städa och är perfekt för dekorativa, hemtrevliga och naturliknande utrymmen.

Golvet är snyggt ihop med:

Altro Serenade
Altro Wood
Altro Whiterock Satins FR

Ladda ner PDF

Henrietta-House_Altro-Wood-adhesive-free_002