Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Moline Village, Australien

Lyxigt vårdhem får snabb uppgradering med Altro

Altro Cantata

“Installationen slutfördes mycket snabbt, utan att befintligt golv togs upp, samt utan damm och illaluktande lim som annars kan skapa obehag för personerna inne i lokalerna. Allt detta samtidigt som det slutfördes med minimala avbrott .”

Amana Living

Utmaning

Amana Living är en äldreomsorgstjänst av högsta kvalitet i Australien, vilka är stolta över att de sätter deras boendes välbefinnande först. När det gemensamma sällskapsrummet på Amana Livings Moline Village behövde en uppgradering, visste de att de behövde en snabb lösning som inte skulle störa de boende och samtidigt erbjuda en högkvalitativ finish.

Tillvägagångssätt

Det existerande vinylgolvet behövde uppdateras och Amana Living behövde en golvprodukt som skulle göra det möjligt för dem att kunna slutföra renoveringen snabbt och med minimalt buller, damm och obehaglig lukt, men som även skulle se bra ut och prestera ännu bättre.

Lösning

Amana Living valde Altro Cantata till renoveringen. Den limfria installationen innebar att det inte fanns någon obehaglig limlukt och att golvet kunde läggas direkt på det gamla, vilket sparade viktig tid och minskade mängden damm. Tidsbesparingen som Amana Living gjorde genom att välja bort lim från installationen gjorde det möjligt för dem att öppna upp sitt sällskapsrum mycket fortare än planerat. Fördelarna slutar dock inte vid installationen. I deras nya sällskapsrum kan både personal och boende dessutom njuta av en avkopplande miljö med komfort under fötterna och 14dB akustikdämpning.

“Alla är helnöjda med det färdiga golvet, som nu erbjuder hög säkerhet under fötterna, enkel städbarhet och en fantastiskt fin renovering gjord på rekordtid.”

Amana Living

Golvet är snyggt ihop med:

Altro Orchestra,
Altro Serenade

Ladda ner PDF

Amana-Living-Altro-Wood-adhesive-free-1