Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

The Glen, Willow Valley i Pennsylvania, USA

Utökade vårdmöjligheter med ändamålsenliga lösningar

Altro Operetta, Altro Serenade, Altro Aquarius, Altro Stronghold 30 / K30

Utmaning

The Glen, som grundades 1995, är en del av nätverket Willow Valley Communities. De erbjuder äldre personer en själslig, kroppslig och andlig syn på välbefinnande, och erbjuder bland annat en rad olika tjänster som korttidsrehabilitering från operation eller sjukdom, samt specialiserad vård för personer som lever med Alzheimers eller andra kognitiva utmaningar. Lokalerna behövde förnyas för att de boende skulle kunna fortsätta att njuta av hemmets bekvämligheter samtidigt som de främjar sitt fysiska och psykiska välbefinnande.

Tillvägagångssätt

För att fortsätta sitt uppdrag att designa program och platser till att passa människor, anlitade Willow Valley företaget CCS Building Group för att styra projektet på The Glen, vilket påbörjades 2018. CCS samarbetade med deras Altro-representant, då de kände till Willow Valleys lyckade historia med Altros produkter under tidigare renoveringar.

Lösning

Genom hela processen använde The Glen sig av flera golv från Altro. Till bostadsutrymmen hos de personer som fick specialiserad vård valde CCS golvet Altro Operetta. Detta tack vare golvets varma och hemtrevliga estetik. Vid anläggningens gemensamma utrymmen installerades Altro Serenade, som erbjuder 19 dB akustikdämpning för att minska oljud och buller. Altro Stronghold 30 / K30 valdes till köken tack vare dess mycket starka halkmotstånd och komfort för personalen. I de boendes toaletter och badrum installerades Altro Aquarius tack vare dess höga halkmotståndsvärde, både med skor och utan.

Är snyggt ihop med:

Altro Cantata,
Altro Whiterock White FR,
Altro Walkway / VM20

Ladda ner PDF

The-Glen-at-Willow-Valley_Altro-Aquarius_27