Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Camilo José Cela University, Spanien

Altro Orchestra valdes till spanskt universitet

Altro Orchestra

Camilo José Cela University (UCJC) är ett av de mest prestigefyllda spanska privata universiteten. Campus Central, Madrid-Villafranca grundades i Madrid år 2000 och omfattar mer än 100 000 m², är omgivet av natur, men ligger ändå bara några få minuter från Madrids centrum. UCJC är en del av utbildningsinstitutet SEK och har moderna infrastrukturer med senaste teknik.

Fakultetsrummet på UCJC har nyligen byggts om, och bland annat fått nytt golv. Kravet på golvet var att det skulle vara tåligt, dekorativt och ha goda akustiska egenskaper. De gamla golven ersattes av det nya, släta Altro Orchestra i en ljusbeige färg. Det bidrog till att skapa ett enhetligt och ljust rum, med ett golv som var skönt att gå på och som dämpade ljudet med 15 dB.

Altro Orchestra är ett 2,85 mm golv med ett slitskikt på 0,7 mm. Det är bekvämt att gå på och ger perfekt ljudreducering i trafikerade korridorer och klassrum på högskolor och universitet. Altro Orchestra passar också i gemensamma utrymmen och korridorer på sjukhus och vårdhem samt i bostäder, butiker och socialt boende. Golvet är idealiskt där komfort och ljuddämpning är viktigt.

Med ett urval av 40 färger och mönster som varierar från lugnande neutrala till livfulla, kan man skapa den rätta känslan varje gång. Altro Orchestra är koordinerat med Altro Operetta och Altro Serenade och ger därför tillsammans ett harmoniskt helhetsintryck.

José Álvarez Álvaro, chef för allmän service på utbildningsinstitutet SEK, framhåller de fördelar han ser med Altro Orchestra: “Det går snabbt att installera, har ett estetiskt utseende och ljuddämpande egenskaper. Resultatet blev bra. Det är ett golv som kan rekommenderas för miljöer som våra.”

Ladda ner PDF

Camilo-Jose-Cela-University-Madrid-Altro-Orchestra_16