Altro Aquarius får fyra nya färger!

2015-07-06

Inspirerade av efterfrågan från våra kunder har vi lagt till fyra nya färger i vårt sortiment av säkerhetsgolvet Altro Aquarius, vilket ger dig hela 20 olika varianter att välja på – inklusive en supertrendig indigoblå nyans.

Vårt eftertraktade säkerhetsgolv passar lika bra i vått som torrt, för barfotabruk eller med skor, och har utökats med ytterligare två flingmönstrade varianter som går ton i ton, samt två enfärgade nyanser.

David Brailsford, ansvarig för lanseringen av nya produkter, säger: “Altro Aquarius släpptes på marknaden för tre år sedan och blev snabbt en revolutionerande lösning för ytor med både våta och torra förhållanden, och vi har fått väldigt bra respons från våra kunder på det här innovativa säkerhetsgolvet.”

”Inspirerade av efterfrågan från våra kunder har vi lagt till de här nya färgerna för att ge våra kunder ännu mer att välja på. När vi har tagit fram många av färgerna har vi framför allt valt att fokusera på deras ljusreflektionsvärde (LRV). Det bör nämligen vara minst 30 punkters skillnad mellan angränsande ytor, såsom väggar och tak, eller väggar och golv, för att säkerställa att slutanvändaren kan se kontrasten mellan dem. Genom att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter med varierande LRV-värden blir det lättare för dig att vara flexibel i din inredning när du ska matcha golv och väggar, och du kan dessutom vara säker på att utbudet är lämpligt för dem som lider av demens och behöver en stor visuell LRV-kontrast mellan golv och väggar.

”För att passa in med det övriga sortimentets marina tema har vi valt att döpa våra nya produkter till havssnigel (sea snail), vattenödla (newt), leguan (iguana) och gässling (gosling).”

Läs mer om Altro Aquarius och beställ nya prover.