Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Säkerhet

Säkerhetsgolv

Halkrisk: mycket hög

Om du arbetar i miljöer med mycket hög halkrisk, där det förekommer speciella föroreningar och där risken för spill är oundviklig, behöver du ett specialgolv.

Vi tar din säkerhet på allvar. Fett, oljor och schampo som används i storkök och våtrum utgör en risk för de som rör sig där. Vi har speciallösningar som minskar halkrisken till en på miljonen, även under sådana tuffa förhållanden.

Altros specialgolv är inte enbart utformade för att skapa trygghet, utan också för att ge ett gott intryck, både vad gäller utseende och funktion.

För att du enkelt skall kunna hitta alla de golv som minskar halkrisken till en på miljonen, har vi märkt dem på våra produktsidor med vår logotyp för livslång stegsäkerhet.

Halkrisk: hög

Överallt där människor arbetar förekommer det ibland vatten och andra ämnen som ger ökad risk för halkskador.

Vi har en mängd lösningar för sådana miljöer, som minskar risken att halka till en på miljonen. Våra golv uppfyller de högsta stegsäkerhetsstandarderna i världen och levereras med livslång stegsäkerhetsgaranti.

De är hållbara, smutsavvisande och klarar både extrema temperaturer och fysiskt slitage. Ett högpresterande säkerhetsgolv kan också vara snyggt. De finns i många färger och utföranden som ger dig stor valfrihet.