Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Släta

Släta golv

LVTs

Nya Altro Ensemble modulgolv är ett utmärkt exempel på tyskt hantverk när det är som bäst: Det är den senaste generationen av en produkt som är designad och framställd i Tyskland och bygger på många års erfarenhet av produktutveckling inom området.

Fyra moduluppbyggda storlekar och inspirerande färger, texturer och design kan mixas och matchas för att skapa unika mönster. Ytorna med låg reflektion, goda akustiska egenskaper med 15db ljudreduktion, samt 2,6 mm tjocklek med extra komfort för fötterna och hållbarhet, gör det till det perfekta golvet i receptioner och allmänna utrymmen där det bor och cirkulerar många människor, samt i studentbostäder och restauranger och caféer.

Halkrisk: låg

Eftersom det första intrycket av utrymmen och ytor ofta är bestående, är golvvalet en av de viktigaste faktorerna för att det skall bli rätt.

För utrymmen med låg halkrisk är det viktigt både med utseende och prestanda. Du vill ha en flexibel lösning med ett stort urval av färger och utföranden som samtidigt är pålitlig.

Ett Altrogolv är inte bara en flexibel lösning där man kan kombinera olika produkter för att skapa det önskade utseendet. Det är även lätt att installera, vilket i sin tur sparar pengar eftersom materialkostnaderna och arbetstiden minskas.

Altros produkter är utvecklade för att prestera och imponera.

På mer än ett sätt.