Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Vår berättelse börjar år 1919 med en liten grupp personer som fick en idé. Den idén har sedan vuxit till ett globalt företag med över 900 anställda. Den ena idén har lett till den andra, från att uppfinna säkerhetsgolv och utveckla hygieniska väggsystem till att skapa världens första limfria säkerhetsgolv.

En lyckad innovation kan vara rena turen; för att succén ska upprepa sig krävs det hjälp och det är där ni kommer in i bilden. Vi har alltid varit medvetna om att nyckeln till framgång inom vårt område är att tala med, lyssna på och samarbeta med er. Det i sin tur har gjort oss modiga och att vi har vågat utforska olika designalternativ och funktionella möjligheter - utan att glömma bort vem vi gör det för.

Även om världen idag skiljer sig markant från år 1919, är vårt engagemang när vi välkomnar och utvecklar ny teknik och nya sätt att samarbeta på, precis detsamma som då. Om ni sedan lägger till det faktum att vi fortfarande är ett familjeföretag med familjevärderingar, tror jag att ni förstår varför vi är där vi är idag och firar 100 år.

Vi på Altro vill tacka er för att ni är en del av vår historia och ser fram emot det som nästkommande 100 år har att erbjuda.

Richard Kahn,

VD för Golv och chef, Altro Group