Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Altros prisbelönta, limfria och hållbara golv har nu nya alternativ som erbjuder dig förbättrad komfort under fötterna och större ljuddämpande effekt tillsammans med ett helt nytt utbud av fler färger ochdesign vilket ger en total flexibilitet för dina olika användningsområden. Våra limfria golv har även vår mest avancerade Altro Easyclean-teknik samtidigt som fördelarna med minskad installationstid och 100 % återvinningsbarhet bibehålls.

Lösningar för hela din byggnad - Som du vet, tycker vi om att ständigt utveckla våra lösningar och vi har nu introducerat en ny baksida på vårt limfria produktutbud: Altro Cantata. Denna nyabaksida, tillsammans med befintliga, estetiskaalternativ, ger en ljuddämpande effekt på 14 dB och komfort under fötterna, vilket gör den till en idealisk lösning för dina mer trafikerade offentliga områden. Den kommer att fortsätta att göra ett bra första intryck och främja välbefinnandet hos alla användare under produktens livscykel. Där säkerhet och slitstyrka är den drivande kraften för dina tungt belastade serviceplatser, fortsätter Altro XpressLay att erbjuda robust och snyggt utseende.

 

Tidsbesparande, kostnadsbesparande och avbrottshindrande teknik - Med alla Altros limfria golv krävs varken fuktspärr eller lim och detta betyder att din installation är klar snabbt, så att alla kan återgå till deras normala verksamhet med minimalt avbrott. Med limfria golv finns det ingen väntetid - det är bara att lägga ut, svetsa och sedan kan du använda det redan samma dag. Det ger dig heller inga problem med reparation och underhåll eftersom du snabbt kan komma åt undergolvet och omedelbart identifiera och åtgärda problemen. Limfritt betyder även inga klibbiga områden och spår av lim genom byggnaden. Läggningen kan därmed planeras i olika stadier utan uppehåll för torktider. Den speciellabaksidan gör att golvet inte ligger an helt mot undergolvet vilket gör att golvet kan andas och avleda fukt. Med minskad installationstid och arbetskostnad samt minskad underhållsbudget, erbjuder ett limfritt golv dig ett kostnadsbesparande alternativ.

När golvet har kommit till slutet av dess långa och användbara livscykel, så kan det inte vara enklare att ta bort och byta ut det, eftersom du inte behöver bekymra dig om dyr och tidskrävande återställning av undergolvet.

Inget lim betyder att inga lukter uppstår. I miljöer såsom sjukhus, vårdhem och universitet bor och arbetar det många personer. Att stänga en affär eller installera bullriga utsugningsfläktar är därför inte ett alternativ. Genom att använda Altros limfria golv kan du halvera installationstiden jämfört med en traditionell installation med lim. I slutet av de limfria golvens livscykel kan de återanvändas på annan plats eller återvinnas.

Beprövad för din sinnesro - Vårt limfria golv är hållbart och tål medelhög till mycket hög trafik. Altros limfria golv håller lika bra som Altros golv vilka installeras med lim. Faktum är att de har testats med ett borrtorn med larvfötter på 900 kg, så en patient i en rullstol kommer inte att vara något problem alls!

Våra hållbara och rörelsefria golv har beprövats i några av världens mest krävande platser som inkluderar det australiska parlamentet, listade byggnader, globala sportevenemang som återkommer vart fjärde år och de asiatiska spelen. Vi fortsätter vårt nära samarbete med arkitekter, slutkunder, ingenjörer, designers och entreprenörer runt om i världen. Vår insikt och kompetens hjälper dem att omvandla vardagliga platser till miljöer som kan förbättra välbefinnandet hos alla som vistas i dem.

Innovativa lösningar för harmoniserade platser - Altro uppfann säkra golv för över 60 år sedan och vi har varit ledande inom innovation och kvalitet sedan dess. Våra limfria golv harmoniserar perfekt med andra golv och väggar från Altro. Detta betyder att vi genomgående kan hjälpa dig att skapa den stil och känsla som du önskar.

Vår nya stil Altro Cantata limfritt golv inkluderar träliknande mönster och en fräsch färgpalett för att ge dig en produkt med förbättradstädbarhet. Perfekt för dekorativa, hemtrevliga och biophilska områden.

Det revolutionerande, internationellt prisbelönta Altro XpressLay var världens första limfria stegsäkra golv och introducerades på marknaden efter 5 år av utveckling ochtester. 2019 firade Altro XpressLay 10-årsdagen av att tillhandahålla säkra limfria golv i olika miljöer.

Med vår förbättrade Altro Easyclean-teknik har städbarheten av våra limfria golv förbättrats enormt. Golven är mer motståndskraftiga mot upptagning av smuts vilket ger dem ett renare och mer estetiskt utseende. Rengöringen underlättas eftersom mindre rester av smuts måste tas bort. Golvet är även mer fläckbeständig vilket säkerställer att det ser bra ut under en längre tid. Med ett renare golv som förblir fräscht under en längre tid förbättras välbefinnandet hos personal, elever och boende.