temp
Entréer, receptioner, korridorer och väntrum tillhör de mest använda områdena i en fastighet, men hur de används kan variera kraftigt. Vi vet att dessa utrymmen ibland används för att visa upp ett varumärke, som en del av någons hem, för att transportera mat från köket och sopor till soptunnorna eller helt enkelt för att förflytta en person från A till B — och vi vet att samma projekt kan omfatta alla dessa olika behov.
 
temp
Altros prisbelönta, limfria och hållbara golv har nu nya alternativ som erbjuder dig förbättrad komfort under fötterna och större ljuddämpande effekt tillsammans med ett helt nytt utbud av fler färger ochdesign vilket ger en total flexibilitet för dina olika användningsområden. Våra limfria golv har även vår mest avancerade Altro Easyclean-teknik samtidigt som fördelarna med minskad installationstid och 100 % återvinningsbarhet bibehålls.
 
temp
Våtutrymmen handlar inteProperties bara om vatten. Allt som vi använder i dessa utrymmen berörs, till exempel duschtvål och schampo. De halkrisker som sådana föroreningar skapar kan vara farliga och orsaka allvarliga olyckor. Halk- och fallolyckor är inte den enda avgörande faktorn i våtutrymmen. Inomhusluftfuktighet och dålig rengöring kan leda till bakterie- och mögeltillväxt, vilket kan påverka både vår hälsa och rummets utseende.
 
temp
Våra integrerade lösningar för säkerhetsgolv och hygienisk väggbeklädnad är specialdesignade för att möta problem som är vanliga i storkök – hala golv, spill, rengöring och underhåll. Vårt system skyddar inte bara människorna som använder det, det skyddar dessutom både miljön och dem som ansvarar för personalens och besökarnas hälsa och säkerhet.