temp
Våtutrymmen handlar inteProperties bara om vatten. Allt som vi använder i dessa utrymmen berörs, till exempel duschtvål och schampo. De halkrisker som sådana föroreningar skapar kan vara farliga och orsaka allvarliga olyckor. Halk- och fallolyckor är inte den enda avgörande faktorn i våtutrymmen. Inomhusluftfuktighet och dålig rengöring kan leda till bakterie- och mögeltillväxt, vilket kan påverka både vår hälsa och rummets utseende.
 
temp
Våra integrerade lösningar för säkerhetsgolv och hygienisk väggbeklädnad är specialdesignade för att möta problem som är vanliga i storkök – hala golv, spill, rengöring och underhåll. Vårt system skyddar inte bara människorna som använder det, det skyddar dessutom både miljön och dem som ansvarar för personalens och besökarnas hälsa och säkerhet.
 
temp
Vårt webverktyg hjälper dig att välja rätt produkt och färg i olika 3D-miljöer. Se hur vårt golv Altro Aquarius tar sig ut i olika färger i vår badrumsmodell och hur golv- och väggfärger ändras direkt när du tittar på badrummet i 360 grader.
 
temp
Vi är stolta över att förstå vilka lösningar som krävs och att kunna erbjuda alternativ som skapar miljöer som är både trivsamma, moderna och funktionella. Vi brinner för att skapa den rätta miljön för människor med demens, och vi har samarbetat med många experter på vägen. Vi kan vägleda dig när du ska bygga, renovera eller utveckla demensvänliga platser, och vi hjälper dig att välja rätt golv och väggbeklädnad som maximerar vårdtagarnas livskvalitet.