Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Altro för personalutrymmen

Problem med säkerhet och hygien är inte begränsade till köket. För att gäster och personal ska kunna vara trygga måste alla byggnadens inomhusmiljöer ha rejäla golv och väggbeklädnader som är överlägsna befintliga standarder för säkerhet och hygien. Vår slitstarka golvserie med bl.a. Altro Reliance 25 och Altro Classic 25, består av extra komfortabla golv som klarar tung hjultrafik och lämpar sig för korridorer och lagerutrymmen.

Till personalens omklädningsrum ges extra skydd med Altro Aquarius, ett golv som är speciellt anpassat för våtutrymmen. Personalen kan tryggt gå runt på det här golvet, både barfota och med skor, även om det kan finnas spill av tvål och schampo. Med ett R11-värde och ett PTV-värde ≥ 50 (bild 96) ger Altro Aquarius det bästa skydd som finns att tillgå på marknaden. Kombinerat med väggbeklädnaden Altro Whiterock FR erhålls ett system som är lätt att rengöra och sköta.

Till personalutrymmena har vi både släta golv och säkerhetsgolv med möjligheten att skapa en varm och välkomnande miljö som är trevlig att arbeta i. Altro Orchestra finns i upp till 40 olika färger och serien Altro Wood är med sin klassiska träliknande struktur en evig vinnare.

En omfattande färgpalett gör det möjligt att bilda olika zoner eller inreda varje rum med ett roligt färgtema i kombination med Altro Whiterock FR. Vi kan leverera allt du behöver, vad du än behöver.