Limfria golv

Våra prisbelönta limfria golv har en mängd fördelar, från kortare installationstid till 100% återvinningsbara.

Varken fuktspärr eller lim behövs. Installationen av limfria golv görs snabbt och enkelt, med minimalt avbrott i den dagliga verksamheten. Installation av limfria golv innebär att man slipper väntetid. Golvet kan användas redan samma dag som det installeras och svetsas. Inget lim betyder också att man slipper klibbiga fläckar och limtransporter genom byggnaden. Golvläggningen kan planeras i etapper utan uppehåll för torkning. När golvet har kommit till slutet av sin långa livslängd är det bara att plocka upp det och byta ut det. Enklare kan det inte vara. Dessutom behöver du inte bekymra dig om något tidskrävande underarbete.

Våra limfria golv går utmärkt att installera på betong med RF upp till 97%.

Inget lim betyder ingen lukt. I miljöer som sjukhus, vårdhem och universitet där många människor bor och arbetar är avbrott i verksamheten eller bullriga fläktar inget alternativ.

Våra limfria golv är slitstarka och tål medel- till tung trafik. De är lika hållbara som Altrogolv som installeras med lim. Detta har faktiskt testats med en 900 kg borrigg på larvfötter, så t.ex. en rullstolsburen patient är inga som helst problem!

Våra limfria golv harmonierar perfekt både med andra Altrogolv och med Altro Whiterock hygieniska väggbeklädnad. På så sätt kan vi hjälpa dig att skapa det utseende och den känsla du vill ha, överallt. Ett limfritt golv kan återanvändas på annan plats och återvinnas när det är är utslitet.