Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Badrum – hemanpassning

Genom hemanpassning får individer med funktionsnedsättning, äldre, samt sköra personer möjlighet att bo kvar i sina hem längre. Detta ställer dock krav på att hemmen anpassas så att de boende får en säker och bekväm miljö att bo i.

Vid husanpassning räcker det inte med att ta hänsyn till individerna som bor där för tillfället utan även de som ska bo där i framtiden måste tas med i beräkningarna. Fysisk och psykisk hälsa kan försämras med tiden och att bo i en bekant miljö som inte måste ändras kan minska både stress- och förvirringsreaktionerna efter ombyggnation.

"Jag fick en underbar mängd färger att välja bland för mina nya golv och väggar och det var så trevligt att kunna fatta dessa beslut själv och delta i förfarandet i stället för att bara få något blekt och tråkigt. Till golvet i duschrummet valde jag en snygg blågrå färg som matchar de blå väggarna. Det är en underbar färgkombination. Det är väldigt viktigt för mig att jag känner mig trygg i badrummet och detta golvet är inte alls halt, inte ens när det är vått. Jag har hjälp med att städa badrummet och de som hjälper mig säger att det är mycket lättstädat. Det är faktiskt ett under att jag har kunnat stanna här. Alla som kommer på besök är förvånade över vad som har gjorts i huset och är mycket imponerade av hur det ser ut. Jag är så tacksam mot alla berörda."
Fru Mohammed, London, Storbritannien

Komplettera er hemanpassning med väggbeklädnaden Altro Whiterock och skapa personliga utrymmen med kontrasterande färger. Altro Whiterock finns i moderna färgtoner som passar alla hemmamiljöer. Altro Whiterock är det idealiska valet för miljöer som behöver vara lyxiga. Det mjuka, högkvalitativa utseendet ger det utseende som en besökare förväntar sig. Det ger ett riktigt imponerande intryck!