Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Omklädningsrum – universitet, idrottsklubbar

Säkerhet för aktiva fötter

Våra stegsäkra golv är idealiska för omklädningsrum och idrottsklubbar eftersom de tål hög trafik med bland annat sportskor och utrustning.

Omklädningsrum kan vara hektiska och krävande miljöer för flera olika användningsområden, t.ex. i samband med barns simlektioner, lerfyllda skolhockeylektioner och dusch efter träning med vatten som droppar. Halkrisken är hög men med de stegsäkragolven från Altro kan risken minskas ner till en på miljonen. Vi tillhandahåller också en mängd olika färger och milda toner för att ge olika alternativ till angenäma utseenden.

Färgerna kan även kompletteras med Altro Whiterock Satins hygieniska väggbeklädnad. Denna sofistikerade väggbeklädnad finns i en rad enfärgade och sammetsliknande färgtoner, som passar en mängd olika utrymmen.

"Golven i simhallar är hala eftersom de alltid är våta, så jag beslutade mig för att använda Altros stegsäkra golv till omklädningsrummen. Jag kände redan till produkten och visste att den förebygger halkolyckor vid normal gång, gång med gånghjälpmedel och vid förflyttning med rullstol. Golven är också lätta att hålla rena och hygieniska. Jag valde golvet Altro Aquarius i ljusgrått för att omklädningsrummen skulle ge en känsla av lätthet."
Reino Toivonen, Arkitekt vid ArkRenew, Finland