Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Mottagningar/entréer

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck, och detta känns särskilt sant i den konkurrensutsatta gastronomivärlden. Restauranger, barer och kaféer måste locka in folk och få dem att vilja återvända. Även om god mat och kundservice är avgörande för detta spelar atmosfären och renligheten en viktig roll.

Altro Ensemble är perfekt för utrymmen där det första intrycket räknas. Detta modulära golvsystem kan blandas och matchas för att skapa unika och slående mönster i blockfärger, tränyanser eller en kombination av båda. Ett snyggt utseende innebär inte en kompromiss gällande kapacitet: Altro Ensemble har 15 dB akustikdämpning, är skönt att gå på, och som du kan förvänta dig av Altro har det utformats för att klara av fottrafik på lång sikt.

För att minska störningar och eliminera limlukt är Altro Cantata ett alternativ som kan halvera installationstiden. De olika färgnyanserna och träliknande alternativen ger en vacker och sofistikerad finish. Det är 100 % återvinningsbart både före och efter installation och bidrar därmed till att minska miljöpåverkan.

Allmänna cirkulationsutrymmen och korridorer till barer/toaletter

Både gäster och personal använder dessa utrymmen när de ska röra sig runt sittplatserna utan att störa sittande gäster. Utrymmena måste återspegla lokalens övergripande utseende och atmosfär, vara hållbara och inte orsaka onödigt buller.

Altro Ensemble erbjuder 15 dB akustikdämpning — perfekt för att sänka ljudnivån när gästerna kommer och går. Det är skönt under fötterna på personal som använder detta utrymme, men klarar också av den hårda trafik som förväntas här. Altro Ensemble finns i en mängd olika nyanser, bland annan träliknande och blockfärger, samt i fyra storlekar som kan matchas, eller skäras, i mönster för att skapa ett golv man lägger märke till.

Om detta välanvända utrymme kräver en snabb renovering medan verksamheten är stängd är det möjligt att lägga, foga och använda golvet samma dag utan limlukt med Altro Cantata.Dess många olika träliknande nyanser skapar ett sofistikerat utseende och kompletterar den övergripande designen. Med 14 dB akustikdämpning bidrar det också till att minska bullernivån.

Korridorer till lager/kök/personalområden

Detta är ett arbetsutrymme som ständigt används, som utsätts för regelbundna spill och som kräver regelbunden rengöring. Golvet måste vara lättskött, så att upptagen personal snabbt kan rengöra spill och återgå till sina uppgifter. Det finns en stor risk för att vissa spill inte märks, alltså måste personalen skyddas mot risken att halka.

Altro Reliance 25 är mycket halksäkert, vilket minskar risken för halkskador till en på miljonen. Det är fläcktåligt och lätt att rengöra, och dess 2,5 mm tjocklek gör det starkt nog att tåla rullande vagnar, stående utrustning och dragna sopbehållare. Med flera nyanser att välja bland behöver du inte kompromissa med utseendet.

Om detta hårt utsatta område måste renoveras är Altro XpressLay ett limfritt golv som kan minska störningarna genom att halvera installationstiden. Liksom alla limfria golv från Altro kan det installeras på ett befintligt golv eller på nygjuten betong med RF upp till 97 %. Altro XpressLay testades med en 900 kg borrigg med larvspår: det bildades inga veck och golvet rubbades inte, så det kan lätt klara av de utmaningar som detta utrymme innebär. Världens första limfria stegsäkra golv håller också användarens halkrisk till en på miljonen.