Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Efter en kort sammanfattning från kunden som önskade en ljus och modern känsla samtidigt som ytan skulle vara hygienisk och lättrengörlig, var det uppenbart att den hygieniska väggbeklädnaden Altro Whiterock White i kombination med Altros stegsäkra golv, skulle motsvara specifikationen precist

Nigel Wright
Complete Interiors

Genom att välja vinylgolv och väggbeklädnad minskar du tidsåtgången för underhåll jämfört med kakel och heltäckningsmatta. Faktum är att sannolikheten för att det ska gömma sig smuts, bakterier, hår, hudpartiklar och andra smutspartiklar i heltäckningsmattor har lett till att NHS, den brittiska motsvarigheten till Folkhälsomyndigheten, har förbjudit heltäckningsmattor i sjukvårdsutrymmen och att de inte rekommenderas för matbespisningsutrymmen.

Altros väggar och golv är utformade för att vara lättrengörliga. Altros väggar kan torkas av eller ång- eller högtryckrengöras, så enkelt är det. Det finns ingen fogmassa som smuts kan fastna i, dessutom är väggarna slagtåliga, så de har inga av de problem som är förknippade med spruckna kakelplattor..

Den så kallade Altro Easyclean-tekniken är en egenskap som Altros golv har, som underlättar olika städregimer. Denna egenskap gör golven extra reptåliga, vilket gör att de behåller sitt utseende längre. Med dessa skadeförebyggande åtgärder är det lättare att garantera det stegsäkra golvets halkförebyggande funktion. Altro Whiterock är en hygienvinylskiva som är HACCP- certifierad globalt (Hazard Analysis and Critical Control Points) och vårt vägg- och golvsystem är ett av de få i världen som har blivit certifierade. Detta innebär att de är godkända och tillförlitliga för bruk i matberedningsutrymmen.

Utöver att tillhandahålla tillförlitliga, välgjorda och ordentliga vägg- och golvsystem, finns vi även till hands och svarar på tekniska frågor såväl före som under och efter installeringen. Här finns information och riktlinjer och vi kan erbjuda vägledning och besvara frågor per telefon eller, om det behövs, gå igenom hur vägg- och golvsystemen ska installeras med er.