Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Din åsikt

”Vi hade redan två års erfarenhet av mattan sedan tidigare och vi visste att den kunde tåla den tuffa miljön som råder i ett storkök. Förutom att det dagligen transporteras tunga vagnar och pallar på golvet, har vi omkring 20 personer som arbetar här dagligen. Dessutom ska golvet rengöras, skuras och spolas av varje dag. Det här är mattan som helt enkelt är bäst lämpad för vårt kök i och med att den är slitstark och har alla egenskaper att klara påfrestningarna den utsätts för hos oss.”

Tommy Johansson, bygg- och fastighetsansvarig på Gekås Ullared

”De gamla kakel- och klinkerplattorna på väggar och golv var omöjliga att hålla rena. Skillnaden är enorm jämfört med de nya ytorna. Vårt kök ser likadant ut som andra restaurangkök, med många små angränsande utrymmen och diskrum där det kan vara knepiga att hålla rent. Men med släta ytor är det lätt fixat.”

Trevor Jones, kökschef, Celtic Manor Hotel i Newport i Wales

”Altro Whiterock är en tuff yta som inte tillåter någon bakterietillväxt men ändå tål köksvärmen. Dessutom är det lätt att hålla rent, så det är idealiskt i utrymmen där man jobbar för högtryck.”

Christopher Lee, HOK Architects, ansvarig för köket på Arsenal Emirates Stadium i London i England

”Jag hade använt produkten tidigare på min första restaurang och var väldigt nöjd med de utmärkta hygieniska egenskaperna, plus att den är så lätt att hålla ren och kräver så pass lite underhåll. Så när jag funderade på vad jag ville ha i min nya restaurang kändes Altro Whiterock som ett logiskt alternativ.”

Nick Nairns, krögare på Nairns Restaurant i Glasgow i Skottland

”Enligt min erfarenhet är Altrogolven fortfarande lika stegsäkra när de är slitna. Friktionskornen som gör dem halksäkra ligger inte bara på ytan utan finns i hela golvets tjocklek. Det är en viktig faktor när man använder golvet i kök och matsalar där det är hög trafik och stor risk för spill av mat och vätskor som annars kan göra golvet halt.”

Inge Vaaben, Facility Director på PricewaterhouseCoopers i Köpenhamn i Danmark

”Den inbjudande, ljusa golv- och väggbeklädnaden är både ren och säker och passar mycket bra in i vårt gastronomiska och arkitektoniska koncept. Jag hade aldrig vågat hoppas på att Altro-ytorna skulle kunna hållas rena med så lite arbete. Samtidigt är ytorna otroligt robusta och starka.

"Detta ger restaurangpersonalen möjlighet att lägga allt fokus på maten, på så sätt får vi alltid nöjda kunder. Man ska inte underskatta värdet av den korta monteringstiden, det kommer att ha stor inverkan på våra framtida planer!”

Christian Paul Blech, chef för restaurangkedjan Mongo’s i Tyskland