Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Lösningar från Altro

Vi engagerar oss i de utmaningar våra kunder står inför.

För utrymmen där en ljuddämpande effekt krävs finns Altro Wood Silence som har ett naturligt, träliknande utseende och är inspirerat av naturen. Det är det idealiska valet för utrymmen som ska se snygga ut och ha ett mer hemmalikt, icke-kliniskt utseende.

Det 2,85 mm tjocka golvet är skönt att gå på och har en ljuddämpande effekt på 15 dB. Det lämpar sig för hjultrafik och eftersom golvet inte sjunker in lämpar det sig även för förflyttning av utrustning och möbler, såsom sjukhussängar.

Golvet kan kombineras med det 3,9 mm tjocka golvet Altro Wood Acoustic som har en ljuddämpande effekt på 19dB.

Vi har även en rad olika färger för:

  • 3,9 mm höga Altro Serenade, golvet som dämpar ljud med upp till 19dB, sänker bullernivån och bidrar till en lugnare atmosfär. Golvet är dessutom skönt att gå på, vilket gör det till en bra lösning för välanvända utrymmen som även måste se snygga och välkomnande ut.
  • 2,85 mm höga Altro Orchestra, är ett utmärkt golv för utrymmen där oljud behöver dämpas. Golvet har en ljuddämpande effekt på upp till 15 dB. Det finns att tillgå i 40 olika färger och utföranden, från lugnande, neutrala och reflekterande nyanser till vibrerande toner och kan därmed anpassas efter inredningen.