Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Välbefinnande

Endast tekniska funktioner och proportioner i perfekt harmoni ger verklig skönhet som resultat”. Walter Gropius

Välbefinnande har stor betydelse för patienter, personal och anhöriga, det vet sjukvårdspersonal och inredare alltför väl. Altro hjälper er att nå målet, vare sig det ska vara lätt att hitta på sjukhuset eller ni önskar skapa en säker, ren och välkomnande miljö. Altro har utformat ett paket med golv som ger en lättstädad, färgglad och säker miljö där människor kan känna sig väl till mods och få en positiv upplevelse. Med Altro kan du skapa varma och välkomnande utrymmen som minskar patienters och anhörigas oro och stress i en främmande miljö.

Allt från ljusa och välkomnande entréer till tåliga korridorer och lugna och fridfulla patientsalar ¬¬- vi samarbetar med er för att skapa en miljö som främjar välbefinnande för alla. Med Altros rika färgpalett blir sjukhusen att även behagliga och inte bara kliniska.

Altros lösningar är lättstädade och lättskötta och hjälper till att förebygga vårdrelaterade infektioner (sjukhusinfektioner). De är inte bara lämpliga för att skapa lugnande atmosfärer - med rätt städrutin och städstandard, såsom t.ex. handhygien, bidrar de även till minskad infektionsspridning.