Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Framtaget för din sinnesro

Ett komplett system

Altro Whiterocks hygieniska väggbeklädnad är designat för att passa ihop med Altros säkerhetsgolv. Vi har dessutom ett stort utbud av matchande lim och lister för att skapa den perfekta inredningen.

Ett system med kvalité

Altro Whiterock tillverkas av PVC med högsta tänkbara kvalité och en tät molekylstruktur som stoppar fukt och dålig lukt. Inbyggda stabilisatorer gör dessutom materialet väldigt UV-beständigt och förhindrar missfärgning med tiden.

Ett samordnat system

Välj från vårt breda sortiment av tillbehör som är anpassat efter Altro Whiterocks färgutbud. Med matchande fogar, svetstråd och silikon är det enkelt att skapa en snygg och säker inredning.

Välj vilken fog som passar dig

Vi har tagit fram ett utbud av olika typer av fogar för att kunna uppfylla alla tänkbara krav, oavsett om det handlar om utseende, vattentäthet eller säkerhet. Du kan bland annat välja mellan svetsade fogar, Altro Whiterock FlexiJoint och vanliga tvåkomponentsfogar.

Alltid på lager

Våra lager är alltid välfyllda, även när det gäller tillbehör. På så sätt kan du vara säkert på korta leveranstider som inte riskerar att ställa till det i tidsplanen för ditt projekt.

De senaste färgerna

När vi tar fram våra produkter jobbar vi tillsammans med marknadsledande färgkonsulter och kunder – allt för att vara säkra på att kunna leverera de senaste färgerna och de mest kreativa lösningarna.

Vi kan hjälpa till

Har du ett projekt på gång? Ring och prata med vår proffsiga försäljningsavdelning. De vet allt om våra produkter, kan ge dig all information du kan tänkas behöva och hjälper dessutom gärna till att specificera din beställning skriftligen.