Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Möjligheter är vad vi strävar efter att skapa varje dag

Possibilities

Vi har alltid satt idéer och innovation högt med fokus på designledd strategi och unika insikter såväl som på tekniska framsteg, för att kunna tillgodose alla möjligheter och utmaningar som våra kunder ställs inför.

Vår förmåga att förnya, inspirera och skapa möjligheter för våra kunder kommer från en förståelse för människor och en lyhördhet för människors behov. Vi var först med att tillverka ftalatfria säkerhetsgolv år 1954 och ända sedan dess har vi fortsatt att lyssna och lära av våra kunder. Det var så vi utvecklade världens första helt återanvändbara och återvinningsbara golv och världens enda helt integrerade hygieniska väggbeklädnads- och golvsystem.

Vi utmanar fortfarande gränserna för vad man tror är möjligt när vi ifrågasätter hur utrymmen används och hur de kan bidra till människors välmående och bättre möta levnadskraven i det 20:e århundradet. Det är denna tro på kraften i designtänkande som gör det möjligt för oss att hjälpa transportföretag att inspirera sina kunder att ta sig an offentliga tjänster, hotell- och turistföretag att skapa olika mat- och evenemangsupplevelser, sjukhus att förbättra hygien och välbefinnande och skolor att förbättra lärande med inspirerande och kreativa klassrum.

Vi brinner för den potential som finns i det vi gör när vi designar och utvecklar revolutionerande material och skapar nya allianser på vår väg framåt. Detta förvandlar kärnan i möjligheter till ännu större framgångar som håller våra kunder inom sina respektive marknader och deras kunder i sin turtrygga, glada och friska.