Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Välkommen till Altro

Välkommen till Altro

Altro har gått i spetsen för innovation i 100 år. Idag samarbetar vi nära med arkitekter, slutkunder, ingenjörer, konstruktörer och entreprenörer runt om i världen och hjälper dem, med vår insikt och kompetens, att förvandla vardagsutrymmen till miljöer som kan förbättra välbefinnandet hos alla som brukar dem.

Genom att konsekvent vända kreativt tänkande till praktiska, verkliga lösningar – som upprätthåller högsta krav på säkerhet och hållbarhet – så har Altro blivit synonymt med kvalitet.

Vi är ett familjeägt företag med en stark känsla för värderingar och ett tankesätt som är inspirerat av Bauhausrörelsen – en balans av kvalitet, form och designledd funktion – och som sätter människors behov i centrum för allt vi gör. Det är en människoorienterad syn på design med 2000-talets levnadskrav i fokus.

Vår bakgrund innebär att vi värdesätter det djärva, det modiga och det nya. Från att fokusera på att de olika sektorerna vi jobbar med har funktionella utrymmen, till kraven på mer miljövänliga material, utmanar Altro ständigt vad som är möjligt och söker nya sätt att inspirera kunder och försöka lösa deras största utmaningar.

Vi har kontor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Mellanöstern och vi fortsätter hängivet att utveckla lösningar som står sig genom tiderna.

Vi kombinerar det bästa i modern stil med de funktioner som krävs för att förbättra det sätt vi lever och arbetar på, oavsett var i världen man befinner sig.

Vi är Altro.