Produktprover

  • Sample basket
  • Change country

    Select a country

  • Search the site

    Search the site

Vill du ha information om en viss sektor?

Altro har lösningar för hela byggnader i flera olika sektorer och deras specifika behov, från säkerhet och hygien i sjukvården till färgglada och robusta lösningar för skolor och fritidsgårdar.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain

Hälsa och omvårdnad

Sjukhus

Vi vet att många får ångest och stress av okända sjukhusmiljöer, så vi har designat ett komplett designpaket med golv ochväggar som bildar en välkomnande, lättrengörlig, färgglad, hygienisk och säker miljö.

För specialområden som psykiatriska avdelningar erbjuder vi anpassade alternativ som skapar en säker och hygienisk miljö för alla.

Vårdhem

Vi vet att vårdhemsboende kämpar med fysiska utmaningar, inlärningssvårigheter och andra specialbehov. Vårt mål är att samarbeta med dig för att skapa välkomnande, attraktiva, inkluderande och säkra platser som hjälper boenden att leva väl; fysiskt och psykiskt. Vi har utvecklat våra hållbara golv- och vägglösningar med detta i åtanke.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain

Utbildning

Från förskolan till studentboendet skapar vi en inlärningsmiljö som både stödjer elevernas välbefinnande och säkerhet. Våra produkter ger er ett komplett paket med golv och väggar som står sig både mot tidens tand och mot alldagliga stötar och krockar under skoldagen. Det blir en miljö som elever, lärare och personal kan vara stolta över.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Gästfrihet

Från varuhuset till ytterdörren, och överallt däremellan, har vi lösningen för dina behov. Vi kompromissar varken med designen i restaurangen eller med säkerheten i köket.

Altro Orchestra installed at Charles Clifford Dental Hospital in the UK Transport

Altros transportgolvserie täcker en rad alternativ, inklusive säkerhet, efterlevnad och en rad designfinisher. Upptäck hur våra produkter kan hjälpa till att skapa säkra, välkomnande transportinredningar, oavsett applikation.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Bostäder

I hemmet är utseende lika viktigt som funktion. Altros lösningar är allt som krävs för att göra ett hus till ett hem. Altros utbud av både moderna och traditionella färger, olika texturer och ytbehandlingar - inklusive trä - ger dig allt du behöver för att bygga klart ditt nya hem eller för att uppgradera ditt gamla boende.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Fritid

Altros utbud av färger, texturer och mönster skapar en välkomnande miljö som klarar av den höga fottrafiken i fritidsmiljön - och säkerhetsbehovet inom specialområden som badrum, omklädningsrum och spa.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Detaljhandel och kontor

Altro har alternativ för både kund- och arbetarmiljöer. De använder biofilisk design för att skapa en välkomnande miljö som gynnar välbefinnandet. Våra lösningar är enkla att rengöra och klarar av hög fottrafik.

Användningsområden

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Kök

Vi har över 60 års erfarenhet av köksinredning, så vi har sett allt. Vårt specialiserade stegsäkra golv och hygieniska väggarkssystem för kök ger en ogenomtränglig, lättrengörlig och säker lösning. Dessutom erbjuder vi industriledande garantier som möter riskanalys och kritiska styrpunkter samt är HMS-säkra.

Altro Ensemble installed at Palocoratdo Restaurant in Spain Våtutrymmen

Vi har specialiserade golv- och vägglösningar för fuktiga miljöer som möter högsta säkerhetsstandard både för skor och bara fötter. Detta, plus en omfattande färgpalett som skapar en varm och välkomnande miljö.